TEŠKE OPTUŽBE

SDP-ov Grbić odgovorio Vukanoviću: Prešao si sve crvene linije

Smatrao sam to njegovim ličnim političkim stilom koji koristi u nedostatku političkih argumenata, ali nažalost prešao je sve crvene linije - prešao je Grbić

Vukanović teško optužio Grbića. Avaz

Piše: D. H.

24.12.2022

Povodm posljednjih istupa zastupnika u Skupštini RS Nebojše Vukanovića reagirali su na službenoj stranici SDP-a Bosne i Hercegovine oglasio se Saša Grbić.

-Zbog istine i građana Bosne i Hercegovine.  Narodni poslanik Nebojša Vukanovuć od prve sjednice novog saziva Narodne Skupštine Republike Srpske pokušava da dezinformiše javnost i vrijeđa narodne poslanike Pokreta za dežavu i mene lično.

Smatrao sam to njegovim ličnim političkim stilom koji koristi u nedostatku političkih argumenata, ali nažalost prešao je sve crvene linije.

Današnjim nastupom na konferenciji za novinare gdje je osokoljen činjenicom da nisam odgovarao na svaku njegovu laž, ponovo govori: “da sam kum ratnog zločinca Ratka Mladića” čime ponovo dezinformiše javnost i nanosi neprocjenjivu štetu po moju porodicu i mene lično.

Političku borbu sa Nebojšom Vukanovićem i sličnima ću nastaviti, a za ove i ostale iskaze ću već u ponedeljak podnijeti tužbu za klevetu. Istina i kazna za iznošenje neistina su stvari kojih se najviše plaše ovakvi koji su skloni senzacionalizmu nauštrb istine - kazao je Grbić.

Podsjetimo, Vukanović je danas izjavio kako je Vojin Mijatović u NSRS doveo kuma ratnog zločinca Ratka Mladića aludirajući upravo na SDP-ovog zastupnika Sašu Grbića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.