KORISNO

Novogodišnja dekoracija doma i trpeze bez greške

Nezaobilazni novogodišnji detalj, zimzelene grančice, oplemenit će cijelu postavku i dati joj dodatnu toplinu

Raskošno, elegantno, prefinjeno. Printscreen

Z. K.

31.12.2022

Tražite inspiraciju za novogodišnju dekoraciju doma i praznične trpeze? Ove godine isprobajte kombinaciju sa kojom nema greške. Raskošno, elegantno, prefinjeno, luksuzno i nezaboravno u dve boje crna i zlatna. 


Prepustite se mašti

Novogodišnji i božićni praznici vrijeme su za okupljanje porodice i prijatelja i uživanje u prazničnoj trpezi. To je idealan trenutak da se prepustite mašti i svoj dom uredite tako da zablista.

Ako želite da postignete elegantan efekat, onda je neophodno da broj boja koje ćete koristiti za dekoriranje svedete na minimum, svega dvije ili tri, koje ćete dosljedno koristiti u cijelom prostoru – pri ukrašavanju jelke, uređenju stana, dekoraciji stola.

Kombinacija boja koja će unijeti raskoš i luksuz u prazničnu atmosferu, nepogrešivo je kombinacija crne i zlatne. Mogućnosti uklapanja se neograničene i zavise samo od vaše kreativnosti, a ovo su od najinteresantnih ideja.


Izuzetan efekat

Crno zlatni aranžmani za sto, osim što su izuzetno efektni, jednostavni su i praktični. Kontrast ove dvije boje odlično se uklapa uz umirujuću bijelu, kao i staklo i kristal. Nezaobilazni novogodišnji detalj, zimzelene grančice, oplemenit će cijelu postavku i dati joj dodatnu toplinu.

Svjetlost svijeća i raskošni svjećnjaci nezaobilazni su u prazničnoj dekoraciji. Uz zlatni escajg i elegantne vinske čaše, osjećaj luksuza je zagarantiran.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.