ZASTUPNIK U NSRS

Vukanović: Postavljaju mi ultimatum, čija je diploma lažna

Herceg televizija i njen urednik Đorđe Bjelaković, desna ruka Luke Petrovića traže da u roku od 15 dana donesem diplomu, naveo je Vukanović

Vukanović: Čija je diploma upitna. Avaz

A. Č.

21.1.2023

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović objavio je novi blog. 

Kako je naveo na početku, dobio je neku vrstu ultimatuma.

- Dobio sam ultimatum od Herceg televizije i njenog glavnog i odgovornog urednika Đorđa Bjelakovića, desne ruke Luke Petrovića, u kome se traži da u roku od 15 dana u njihovu redakciju u Trebinju donesem diplomu, indeks i dokaze da sam studirao, a nisam kupio diplomu.

Nemoć i frustracije

Baš sam se uplašio istrage don Luke Petrovića, koji godinu dana laprda u javnosti o mojoj diplomi, pokušava da se zakači za bilo šta kako bi me pokušao diskreditovati, a samo pokazuje nemoć i frustracije. 

Ostaće upamćena njegovs nedavna genijalna izjava kako ga napadam jer želimo da srušimo njega i režim, oslobodimo narod crvenog terora i tiranije, a ne znam kako je dugokontov uspio da nam otkrije planove.

Upitna diploma srednje škole

Iako onaj koji traži moju diplomu, hadžija Đorđe Bjelaković, ima upitnu diplomu srednje škole i po mojim saznanjima ponavljao je razrede, vrlo rado postupam po ultimatumu, jer sve mora biti javno i transparentno, a Luki i njegovim perjanicima treba pokazati koliko su jadni i bijedni.

Nadam se da će svoje diplome, mojim primjerom, pokazati hadžija i direktor Bjelaković, Čoma Diploma, gradonačelnik Ćurić, direktor Opšte bolnice Nedeljko Lambeta, izvršni direktor Elektroprivrede Jovica Vlatković, direktor Doma mladih drug Dejan Kašiković , koji je takođe, po mojim informacijama, ponavljao razred kako bi utvrdio gradivo za direktora, i ostala plejada Lukinih kadrova i intelektualaca - naveo je Vukanović u svom blogu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.