NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u Dnevnom avazu čitajte: Odlazak Bakirovog potrčka

Otkrivamo novu prevaru u režiji premijera FBiH crnolistaša Fadila Novalića

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

3.2.2023

U današnjem broju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg lista u BiH, čitajte: Odlazak Bakirovog potrčka.

Otkrivamo novu prevaru u režiji premijera FBiH crnolistaša Fadila Novalića. Na sramotan način su u političke svrhe iskorištene žrtve. Podrška za izgradnju Memorijalnog centra Kamičani u Kozarcu je izostala.

Elmedin Konaković potvrdio da na narednoj sjednici Vijeća ministara slijedi smjena Bakirovog špijuna. Puno je aferima radio Osmica na štetu države, pa je pitanje gdje će sada završiti, u penziji ili u zatvoru.

Komentar dana pod nazivom „Karcinom bh. društva“ napisala je Ema Maslo.

SDA je sama u Fadilovoj vladi. Blokade su uzalud, SBB će stati uz novu demokratsku većinu. Stav SBB-a je jasan – SDA u njima neće imati partnera u pokušajima blokade Federacije.

Proslavljeni bh. reditelj Haris Pašović rekao je za „Avaz“ da umjetnici zastupaju one koji nemaju javni glas. O kojim smo sve temama razgovarali s Pašovićem pročitajte u današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“.

Ličnost dana je Tom Brejdi. Najbolji igrač američkog fudbala svih vremena otišao je u penziju.

Kurti je ispostavio uvjete, a Vučić je iznio plan za Kosovo. Da li je na pomolu dogovor izmešu dvije države?

Istražili smo koja su to najtraženija zanimanja u BiH. Otkrivamo za kojim kadrovima vlada pomama na tržištu rada.

Poljoprivrednici su očajni, niko im ne želi pomoći. Početak ove godine nije obećavajući, a već su stigla i nova poskupljenja.

Donosimo vam i potresnu, tešku životnu priču bivšeg logoraša Abida Rizvana. Torture koje je preživio ostavile su dubok trag na njemu.

Ususret prijevremenim izborima razgovarali smo s kandidatima za načelnika općine Vogošća. Pročitajte šta kao prioritet u radu, ukoliko budu izabrani, izdvajaju Migdad Hasanović (SDA) i Adnan Šerak (koalicija „Ujedinjeni za Vogošću).

Zatvorska blagajnica pronevjerila je pola miliona KM. Ovaj slučaj je prijavila uprava KPZ-a nakon što im je rečeno da u sindikalnoj kasi nedostaje novac.

Otkrijte koje namirnice bogate vitaminom D trebate uvrstiti u ishranu.

Amir Hadžiahmetović potpisao za Bešiktaš. Saznajte koliku će odštetu dobiti Željezničar.

U ovom broju se nalazi i poklon prilog „TV Extra“ u kojem možete pročitati ekskluzivnu ispovijest Selme Bajrami.Mladi jutjuber Bakir Karasalihović za „Avaz“ govori o neostvarenom snu i uspjehu. Pročitajte koji je automobil kupio sa samo 18 godina.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.