SIMBOL SJEĆANJA NA ŽRTVE

Direktoru DKPT-a Viliću uručen "Cvijet Srebrenice"

Vilić je upoznao Fejzića o aktivnostima Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u vezi mjera osiguranja 28. godišnjice genocida

Direktoru DKPT-a Viliću uručen "Cvijet Srebrenice". Fena

FENA

2.6.2023

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić primio je danas u posjetu predsjednika Organizacionog odbora za obilježavanje 28. godišnjice genocida nad Bošnjacima Srebrenice Hamdiju Fejzića koji mu je uručio “Cvijet Srebrenice”, simbol sjećanja na žrtve genocida.

Direkcija će poduzeti sve neophodne mjere i radnje

Vilić je upoznao Fejzića o aktivnostima Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u vezi mjera osiguranja 28. godišnjice genocida nad Bošnjacima u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari.

Istakao je da će Direkcija poduzeti sve neophodne mjere i radnje kako bi svim građanima osigurali nesmetano i dostojanstveno prisustvo obilježavanju godišnjice u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari.

Dolazak i boravak VIP delegacija

Vilić je dodao da će Direkcija osigurati i koordinirati dolazak i boravak VIP delegacija koje će učestvovati u obilježavanju godišnjice.

Fejzić je predstavio aktivnosti koje Odbor provodi za obilježavanje 28. godišnjice genocida nad Bošnjacima, te je posebno zahvalio na dosadašnjoj saradnji i podršci koju Direkcija kontinuirano pruža u osiguravanju tog događaja, saopćeno je iz DKPT-a. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.