ŽESTOKA REAKCIJA

Nakon izjave da je RS osiromašeni entitet: Košarac vrijeđa Eskobara

Taj spletkaroš i smutljivac daje sebi za pravo da govori o "osiromašenom entitetu", kazao je Košarac

Košarac: Reagovao na izjavu Eskobara. Avaz / Tanjug

SRNA

16.3.2024

Zamjenik predsjedavajuće Vijeća ministara Staša Košarac izjavio je da uvrede zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD Gabrijela Eskobara (Escobar) na račun RS "najbolje govore o njemu samom, naglasivši da takve gadosti mogu izaći samo iz osiromašenog uma trećerazrednog američkog aparačika Eskobara", prenosi Srna.

- Taj spletkaroš i smutljivac daje sebi za pravo da govori o "osiromašenom entitetu"?! Da ima imalo obraza, dostojanstva i časti, kleknuo bi pred srpski narod i molio za oproštaj zbog osiromašenog uranijuma kojim su nas bezdušno zasipali!

Molio bi srpske žrtve u RS i Srbiji da oproste za sve ono što su nam učinili tokom prve agresije u historiji NATO saveza. Molio bi za pokoj duša ubijene srpske djece, žena, staraca... 

Molioh bi za sve one koji i dan danas osjećaju posljedice NATO bombardovanja - istakao je Košarac za Srnu komentarišući Eskobarovu izjavu da se, kako je rekao, osiromašeni entitet sa 750.000 ljudi ne može suprotstaviti NATO savezu, da BiH može imati bezbjednosne garancije Alijanse.

Košarac je upitao ko daje pravo "tom nesrećniku da nam ponovo prijeti silom, NATO savezom, lažnim visokim predstavnikom?!"

- Zar misle da će nas uplašiti tim kabadahijskim i pameću netaknutim narativom?!

Neka ga neko obavijesti da je vrijeme američkog argumenta sile naspram siline argumenata je prošlo. RS nikada neće pristati na članstvo u NATO, o čemu smo se jasno opredijelili i kroz rezoluciju Narodne skupštine RS. A prijetnje Eskobarovog osiromašenog uma možete okačiti mačku o rep! - poručio je Košarac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.