CRNA HRONIKA

Slađan Jokanić na smrt izboden nožem

U mjestu Drijen kod Dervente

N.S.

20.1.2015

Policijskoj stanici Derventa, u ponedjeljak  oko 22,50 časova prijavljeno je da je, zbog zadobijenih povreda u predjelu grudnog koša, koje su nanijete nožem, u Dom zdravlja Derventa prevežen Slađan Jokanić iz mjesta Drijen, opština Derventa.

Nakon ukazane ljekarske pomoći  povrijeđeni je upućen u dobojsku bolnicu, ali je prilikom prevoza preminuo u vozili hitne pomoći.

Cijeli slučaj potresao je mještane Drijena nadomak Dervente, gdje se dogodio krvavi obračun.

derventa-drijen-mjesto-zlocina

Drijen: Kuća u kojoj se dogodio krvavi obračun (Foto: N. Simić )

I ranije je bilo seoskih tuča, ali do krvavih obračuna nije dolazilo.

Kako smo saznali od mještana, i onog što su oni čuli od policije, pored  Blagoja Jokanića u njegovoj kući, gdje se i dogodio nesrećni slučaj, na druženju je bio ubijeni mladić Slađan Jokanić, te Simeun Jokanić i Branimir Gvozdenović. 

Prije okupljanja navodno su od Simeuna Jokanića kupili rakiju te nastavili druženje u kući.

Još nema informacija šta je motiv krvavog obračuna.

derventa-drijen-kuca-u-kojoj-se-dogodio-krvav-obracun

Policija ogradila mjesto zločina (Foto: N. Simić)

Nakon što je uboden nožem mladić je sa ranama u predjelu grudnog koša otišao do susjednog komšije koji ga je prevezao do Doma zdravlja Derventa, te je navodno istom u toku puta ispričao šta se dogodilo.

- Pripadnici  Policijske stanice Derventa uhapsili  su slobode tri  lica koja se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom i u toku je kriminalistička obrada.Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Doboj u jutarnjim časovima započeli su uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj saopšteno je iz CJB-a Doboj. 

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.