IBICA, MARBELJA, MAJAMI...

Ovako je Strahinja Stojanović sa Kolumbijkom provodio sedmice prije likvidacije

Nije se krio iako je znao da je meta

Avaz.ba

15.9.2020

Zajedno putovali - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Strahinja Stojanović (30) koji je u nedjelju likvidiran postavljanjem eksploziva ispod njegovog automobila, mjesece prije nego što je ubijen provodio je putujući po svijetu sa djevojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (45), koja je bila sa njim u trenutku stravične eksplozije. 

Stojanović je više puta bio meta, za sada nepoznatih napadača. Međutim, očigledno se nije skrivao, niti previše brinuo o tome da li ga neko prati. Stojanović je sa ljepšom polovinom svako malo mijenjao luksuzne lokacije, pa su s Ibice, na kojoj su se upoznali, prešli u Marbelju, a potom su otišli i u Pariz i Tursku. Kako pišu srbijanski mediji, nekoliko sedmica prije početka pandemije i proglašenja vanrednog stanja u Srbiji došli su u Beograd.

Svaki njihov korak, lijepa Kolumbijka objavljivala je na društvenim mrežama na svom javnom profilu koji prati više od 29.000 ljudi. Prema sumnjama istražitelja, egzekutori su upravo tako lako locirali Stojanovića i u svakom trenutku znali svaki njegov korak.

Suarez Gomez je objavila i da su se upoznali u Španiji, kako su se provodili na Ibici, da su njegov rođendan proslavili u luksuznom hotelu u Parizu.

Posljednje nedjelje Kolumbijka i Stojanović su sa prijateljima provodili u obilasku i uživanju po srbijanskim planinama - neko vrijeme su proveli na Zlatiboru, a onda su otišli na Kopaonik.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.