POTVRĐENO IZ POLICIJE

Banjalučanin pronađen mrtav u pećini

Identifikacijom tijela utvrđeno da se radi o Mići Baraliću, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi Banja Luka, 22. decembra prošle godine

Mićo Baralić. Agencije

A. Ka. / Nezavisne

13.8.2021

Mićo Baralić iz Banja Luke čiji je nestanak prijavljen još u decembru prošle godine pronađen je mrtav u pećini, pišu "Nezavisne".

Iz Policijske uprave Banja Luka, rekli su da su pripadnici speleološkog društva "Pionir" prijavili da se u mjestu Bukvalek, zaselak Baralići, u pećini nalazi tijelo te da je policija uz njihovu pomoć iz pećine izvukla tijelo.

- Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka na licu mjesta izvršen je uviđaj u prisustvu doktora mrtvozornika Doma zdravlja Banja Luka, nakon čega je u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, izvršena obdukcija tijela - kažu iz PU Banja Luka.

Dodaju da je identifikacijom tijela utvrđeno da se radi o Mići Baraliću, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi Banja Luka, 22. decembra prošle godine.

Baralić je posljednji put viđen 19. decembra lani oko 22:30 kada se pješice kretao iz Bukvaleka u pravcu Srpskih Toplica u Banjoj Luci, odakle mu se izgubio svaki trag.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.