PREBAČEN U BOLNICU

Bivšem šefu crnogorske policije pozlilo u zatvoru

Veljović je, kako tvrde iz SDT-a odavao povjerljive podatke u vezi sa aktivnostima i predmetima koji se tiču krijumčarenja cigareta

Veselin Veljović. Uprava policije Crne Gore

S. S.

19.10.2023

Nekadašnji direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović transportovan je hitno iz zatvora u Klinički centar Crne Gore, nakon što mu je pozlilo, potvrdio je za portal podgoričkog Dana njegov advokat Nikola Martinović.

- To je posljedica njegovog hronično lošeg zdravstvenog stanja. Sa tim smo upoznali i Vrhovno, Specijalno tužilaštvo i postupajućeg tužioca i Upravu zavoda za izvršenje krivičnih sankcija. Pomenuti su upoznati sa svim detaljima njegove bolesti i riziku koji po njegov život, ali uzalud - naveo je advokat Martinović.

Veljović je, kako tvrde iz SDT-a odavao povjerljive podatke u vezi sa aktivnostima i predmetima koji se tiču krijumčarenja cigareta, da po nalogu organizatora kriminalne organizacije preduzima i po potrebi ne preduzima policijske aktivnosti i obavještava organizatora kriminalne organizacije o planiranim aktivnostima Uprave policije Crne Gore.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.