IZNENAĐENJE

Policajci kao nagradu za dobro obavljen posao dobili - striptizetu

Video je snimljen u gradu Ulan Ude, u oblasti Burjatija, na istoku Sibira

Avaz.ba

24.2.2019

Na proslavi ministarstva unutrašnjih poslova pred policajcima pojavila se ni manje ni više nego striptizeta. Krivac je zbog erotskog plesa kažnjen, prenosi "bigpicture.ru". Video je snimljen u gradu Ulan Ude, u oblasti Burjatija, na istoku Sibira.

Osim još nekih poklona koje su zaposleni, koji svakodnevno riskiraju svoje živote, dobili, našla se i striptizeta da seksi plesom ozari policajce, ali i policajke. Na snimku se vidi da su zaposleni iznenađeni takvim poklonom. Dok se neki prave da je ne vide, neke pripadnice nježnijeg spola se stidljivo smješkaju, a bilo je i onih koji su odmah podesili mobilne telefone na snimanje.

Djevojka ulazi, a preko čipkastog bodija ima samo crni sako. Za njen nastup je ostavljena jedna stolica. I ona odmah kreće u akciju. Kroz vrata proviruje još zainteresiranih. Kada je djevojka ustala sa stolice i završila na podu na sve četiri, to je izazvalo smijeh u sali. 

Neke je ovaj snimak zgrozio, a ima i onih koji ne vide ništa loše u tome, iako su u pitanju predstavnici zakona. 

Zbog striptizetinog nastupa pokrenuta je istraga, identificirani su ljudi koji su "prekršili disciplinu i standarde profesionalne etike", a viši istražitelj MUP-a Rusije za Ulan Ude je smijenjen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.