PONOSNA NA TITULU

Žena s najvećim ustima na svijetu: Može staviti tri krofne istovremeno

Sada kaže da se osjeća “odlično” zbog činjenice da može proslaviti svoju neobičnu prednost, zbog čega se prije osjećala iznimno nesigurno

Samanta Ramzdel. AGENCIJE

A. F.

27.1.2022

Samanta Ramzdel (Samantha Ramsdell) skupila je impresivnih 1,7 miliona pratilaca na aplikaciji za dijeljenje videa, zahvaljujući isječcima na kojima je u usta stavljala niz namirnica zavidnog volumena – uključujući porciju velikih McDonald's krompirića.

Samantha je skupila toliko pratilaca na TikToku nakon što je objavljivala video zapise na kojima je odjednom stavila tri krofne u usta i druge podvige koje su tražili korisnici. 


Zahvaljujući svojim neobično velikim ustima, službeno je okrunjena vlasnicom najvećih ženskih usta na svijetu u Ginisovoj knjizi rekorda.

31-godišnjakinja iz Sjedinjenih Država ranije je tvrdila da ima najveća usta na svijetu, a to joj je priznanje konačno dodijeljeno – ionako barem u ženskoj kategoriji. Sada kaže da se osjeća “odlično” zbog činjenice da može proslaviti svoju neobičnu prednost, zbog čega se prije osjećala iznimno nesigurno. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.