TREND

Nova godina, novi nokti

Srebrne i zlatne šljokice i "folijice" izgledaju prekrasno u kombinaciji s crnom, bijelom i tamnoplavom

Svi koji žele nešto jednostavnije, uvijek se mogu poigrati crtanjem. ARHIV

A. Fazlić

3.1.2021

Božićno i novogodišnje razdoblje najjednostavnije i najtačnije može se opisati kao razdoblje raskoši - ona je vidljiva svugdje: od odjevnih kombinacija u kojima šljokice i baršun vode glavnu riječ, preko šminke, u kojoj biramo nijanse koje bismo u ostatku godine možda i preskočili, pa do manikure, kod koje sebi često damo oduška.

Upečatljive i efektne manikure idealne su za praznično razdoblje, a sve ljubiteljke šljokica i sjajnih lakova za nokte upravo će sad doći na svoje.

Ako ste u potrazi za savršenom manikurom koja će obilježiti posljednju sedmicu ove godine (ali i decenije) te s kojom ćete na trendi način zakoračiti u novu, 2021. godinu, donosimo nekoliko najsjajnijih prijedloga! Riječ je o manikurama na koje bi čak i minimalistkinje, vječno naklonjene crvenim ili nude nijansama, teško ostale imune.

Srebrne i zlatne šljokice i "folijice" izgledaju prekrasno u kombinaciji s crnom, bijelom i tamnoplavom, čime se postiže pravi praznični izgled. Svi koji žele nešto jednostavnije, uvijek se mogu poigrati crtanjem, a manikuri dodati tek pokoju šljokicu koja će najefektnije izgledati na nekoj tamnijoj nijansi.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.