ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 5. april

Blizanci danas vas očekuju jake mogućnosti za novčane prilive

Facebook

Avaz.ba

5.4.2024

OVAN

Dešavanja u poslovnom segmentu su užurbana, što vam ne odgovara. Pomalo ste umorni od dešavanja tokom sedmice i ne možete da postignete tempo koji se zahtijeva od vas. Sve ono vezano za dom i porodicu donosi vam lijepe i opuštene trenutke.

BIK

Neke šanse se danas neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa saradnicima. Od vas se zahtijeva brza odluka, pa budite spremni reagirati. Nečije udvaranje smatrate pomalo nasrtljivim, ali ne možete da poreknete da vam prija što ste u centru pažnje te osobe.

BLIZANCI

Jake mogućnosti za novčane prilive. Posvećenost poslu je na nivou i ne bi trebalo da imate bilo kakvih problema u ovom segmentu. Dobar odnos sa kolegama. Moguće novo poznanstvo preko poslovnih okolnosti, ali i preko izlazaka u večernjim satima.

RAK

Ovaj dan donosi vam usmjerenost na poslovni dio, ali i na obaveze koje imate oko nekog člana porodičnog domaćinstva. U prvom dijelu dana opterećenost, dok bi od popodnevnih sati trebali imati više energije. Sitniji nesporazumi sa voljenom osobom.

LAV

Iako će se i ovaj dan pokazati kao pun dešavanja, tenzija koju ste osjećali u poslovnom segmentu i u kontaktu sa saradnicima je nestala. Uglavnom funkcionišete u skladu i korektnom dogovoru sa drugima. Pozivi na druženje ili izlaske u večernjim satima dolaze sa više strana.

DJEVICA

U prijepodnevnim satima morate završiti sa nekim stvarima koje ste otpočeli. Obavite šta imate, ne odlažite, jer vam kasnije može predstavljati problem da ovo privedete kraju. Danas se osjećate raspoloženo u kontaktu sa suprotnim polom.

VAGA

Dolazi do kulminacije po nekim pitanjima, ali ovo će biti kratkotrajno i odmah nakon toga ulazite u jednu mirniju fazu. Drugi dio dana je više nego dobar – do vas može stići ponuda za druženje, izlazak ili ljubavni sastanak koju ćete teško odbiti.

ŠKORPIJA

Imate osjećaj da konačno možete privesti kraju neke situacije. Veliki trud i zalaganje, a ako saradnici ne budu uspijevali da vas prate – možete biti čak i kritični prema njima. Imate osjećaj da partner namjerno „ne čuje“ neka pitanja koja vi pokušavate da pokrenete.

STRIJELAC

Osećate samouvjerenost i sigurnost da ste na pravom putu po nekim pitanjima. Svjesni ste da su velike promjene pred vama i spremni ste na njih. Bivši emotivni partner sve jače šalje signale da je zainteresovan za obnovu komunikacije i kontakta sa vama.

JARAC

Možda ste danas previše naporni onima sa kojima dolazite u kontakt. Ublažite svoj stav prema kolegama i saradnicima – imaju osjećaj da ništa drugo ne radite, osim što kritikujete njihov rad. Od vas zavisi da li će današnji kontakt sa emotivnim partnerom biti strastven ili tenzičan.

VODOLIJA

Iako i dalje niste zadovoljni time kako se odvijaju neke situacije, ne možete da poreknete da stvari polako dolaze na svoje mjesto. Svjesni ste da je pred vama još dugačak put do uspjeha. Više će vam prijati da se osamite ili da se okrenete članovima porodice.

RIBE

Energija ovog dana vam prija, osjećate se poletno i spremno da odgovorite na svaku vrstu izazova. U radnoj sredini pravite dobru atmosferu i spremni ste da izađete kolegama u susret. Nešto napetiji odnosi sa prijateljima – možete biti povrijeđeni postupkom ili riječima jednog od njih.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.