ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 4. april

Slobodnim Bikovima moguća nova poznanstva

Šta vam donosi današnji horoskop. bestlifeonline.com

Avaz.ba

4.4.2024

OVAN

Neko se svojski trudi da vam se približi i da vas zainteresuje za neki vid saradnje. Nije da niste zainteresovani, samo želite više razmisliti o ovoj ponudi. Imate duhovit i zanimljiv nastup u kontaktima sa suprotnim polom. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo.

BIK

Nekome sa kim poslovno komunicirate jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Sa voljenom osobom imate odličnu komunikaciju. Slobodnima moguća nova poznanstva.

BLIZANCI

Vašoj harizmatičnosti i pozitivnoj energiji je nemoguće odoljeti. Širit ćete dobro raspoloženje u radnoj sredini, a ovaj pozitivan utjecaj iskoristite ako morate da obavite razgovor koji vam je bitan. Nema grešaka u kontaktu sa suprotnim polom – ostavljate neizbrisiv utisak.

RAK

Nešto što ste do sada odlagali dolazi na dnevni red i bit ćete iznenađeni koliko ćete bez problema i lako ovo uspjeti da riješite. Odlično za papirologiju, za dogovore, za kontakte sa novim klijentima. Mogućnost poznanstava sa izuzetno zanimljivim ljudima.

LAV

Imate odličan stav u komunikaciji sa saradnicima i brzo dolazite do rješenja za pitanja koja su vam bitna. Možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima danas dolazite u kontakt. Voljena osoba i vi ste u odličnom raspoloženju – pravo vrijeme za izlazak, sami ili sa prijateljima u društvu.

DJEVICA

Iako nervoza vlada, uspijevate da bez problema prevaziđete ove napete momente. Umijete da nađete balans u svemu, ali i da na pravi način priđete ljudima koji su vam bitni. Neke sitnije "varnice" pojavit će se u kontaktu sa voljenom osobom.

VAGA

Da ste nervozni – nervozni ste. Ali, čak i ova nervoza može ići u vašu korist, jer će vas "natjerati" da se pokrenete, da brzo razmišljate i da ostvarite mnogo više nego što ste planirali! Sa više takta, odnos sa voljenom osobom će danas funkcionisati dobro.

ŠKORPIJA

Energija dana vam ne odgovara, ali ćete se truditi da budete korektni i prema saradnicima, ali i da ispoštujete obaveze koje imate. U suštini, najviše bi vam odgovaralo da dan provedete sa prijateljima – oni vas opuštaju i njima možete u potpunosti da vjerujete.

STRIJELAC

Istina je da niste očekivali ovoliko dogovora i susreta, ali će se ispostaviti da će oni biti vrlo plodonosni. Neke sitne distrakcije mogu se pojaviti sa tehnikom – računarima i mobilnim telefonima. Emotivni partner je nervozan, potrudite se da ga oraspoložite.

JARAC

U poslovnom segmentu će se smjenjivati čas dobro raspoloženje i velika angažovanost, čas nervoza i problemi u komunikaciji. Malo naporno, ali ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima. Jedna osoba vam jako privlači pažnju i pokušavate da je animirate.

VODOLIJA

Prema onim saradnicima koji su vam u prethodnom periodu „stali na žulj“ bit ćete neprijatni, dok ćete prema drugima imati ležeran i opušten pristup. Svakom prema zaslugama... Nekoga želite da upoznate bolje i pokrećete vrlo zanimljivu komunikaciju.

RIBE

Komunikacije sa saradnicima ili klijentima je više nego inače, i to vam oduzima energiju i iscrpljuje vas. Ipak, nećete moći da kažete da ste nezadovoljni rezultatima, moguć je čak i manji finansijski priliv. U kontaktu sa suprotnim polom ste duhoviti, zanimljivi.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.