ZA UŽIVANJE

Najljepše plaže svijeta

Kristalno čistu zelenu ili plavu vodu, prestavljaju raj za sve posjetioce

A. F.

Maldivi

Foto: AGENCIJE


Uživajte u pogledu na prelijepe, mirne plaže prepune zelenila i palminog drveća, koje uz kristalno čistu zelenu ili plavu vodu, prestavljaju raj za sve posjetioce.

Sejšeli

Jedna od najzapaženijih plaži sa pjeskom svetloroze boje jena ostrvu La Dig i predstavlja jednu od 115 komponenti ovog arhipelaga u Indijskom okeanu. Tirkizna voda je relativno plitka i zaštićena je od okeanskih talasa grebenom.

 • Sejšeli

  Sejšeli

  Foto: AGENCIJE


Maldivi

Bilo da se vaše ljetovanje iz snova sastoji iz uživanja u luksuznom hotelu ili plivanja sa tropskim ribama 24 metara ispod vode, Maldivi spadaju u grupu ostrva gdje su obe opcije moguće. Maldivi se nalaze jugozapadno od Šri Lanke i sastoje od 1.102 ostrva.

 • Maldivi

  Maldivi

  Foto: AGENCIJE


Lanikai

Drveće palmi koje krasi plažu s bijelim pjeskom, bujne tropske biljke i svakodnevno lijepo vrijeme je ono što Lanikai čini jednom od najlepših plaža Havaja. Obala je zaštićena okolnim koralnim grebenom, što surfere čini smirenijim. Voda je uvijek duboka i zelena, pa čini savršen pejzaž za sliku kao sa razglednice.

 • Lanikai

  Lanikai

  Foto: AGENCIJE


Langkavi, Malezija

Ime Langkavi u prevodu znači zemlja nečijih želja, što predstavlja ohrabrujući koncept za nekoga ko vjeruje da istorijski korjeni ostrva sežu do navodnog utočišta za pirate. Langkavi je postalo moderno mjesto za sve putnike koji žele da pobjegnu od stvarnosti. Ukoliko se vaša koncepcija putovanja poklapa sa sitnim bijelim pjeskom, čistom vodom i bujnim zelenih šumama, na pravom ste mjestu.

Više o temi Plaže

CRNOMORSKA OBALA
Najljepše plaže u Bugarskoj
PRAZNIK ZA OČI
Najljepše plaže u Turskoj

Više o:

Plaže Sejšeli
NA VRH

Podijeli članak na