TOSKANA

Vila u Italiji nudi predivan odmor i zadovoljstvo za sva čula

Pored luksuznog smještaja, gosti imaju pristup wellnessu i spa centru

Como Castello del Nero. Instagram

Dž. R.

13.6.2024

Vila San Luigi dio je lanca luksuznog hotela COMO Castello Del Nero koja se smjestila u očaravajućoj toskanskoj prirodi.

Krovovi od terakote

Ova vila je smještena na prostranih 740 hektara koji obuhvataju vinograde i maslinjake, a obećava nezaboravno iskustvo za svoje goste. Vila San Luigi ima pet luksuznih apartmana, dizajniranih od strane renomirane dizajnerke Paole Navone. 

Njen prepoznatljivi postmodernistički minimalistički stil savršeno je usklađen sa tradicionalnim toskanskim karakteristikama kao što su zasvođeni plafoni i krovovi od terakote, stvarajući harmoničnu i elegantnu atmosferu.

Unutar vile gosti će pronaći moderne pogodnosti koje uključuju, naprimjer, privatni infinity bazen sa panoramskim pogledom na toskanski krajolik. Podjednako impresivne su i spoljašnje površine, tu je prostrana pergola opremljena pećima za picu i roštiljem, koja je idealna za večernje sjedenje i gastronomska iskustva na otvorenom.

Lokalni sastojci

Gosti mogu uživati u svim pogodnostima koje nudi hotel COMO Castello Del Nero. Ove pogodnosti uključuju pristup wellness centru COMO Shambhala Retreat, koji nudi širok spektar tretmana opuštanja i liječenja, kao i mogućnost večere u tri hotelska restorana. Jedna od njih je La Torre, nagrađena Michelin zvjezdicom, koja nudi gurmansku kuhinju fokusiranu na lokalne sastojke.

Ovaj projekat je sljedeći korak u kontinuiranom razvoju i inovaciji hotela COMO Castello Del Nero, koji nastoji da svojim gostima pruži nezaboravna iskustva u jednom od najljepših regiona Italije. Ako tražite luksuzno utočište sa prvoklasnom uslugom i nezaboravnim pogledom, Villa San Luigi je pravo mjesto za vaš sljedeći boravak u Toskani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.