MODERNO OPREMLJENA

Glumac Branislav Lečić izdaje luksuznu vikendicu nadomak Beograda: Jedna noć košta skoro 470 KM

Međutim ono što je svima najviše pažnje privuklo jeste bazen, koji se nalazi u dvorištu

Luksuzna vikendica Branislava Lečića. Ringier

D. R.

prije 3 dana

Glumac Branislav Lečić u svom vlasništvu posjeduju luksuznu vikendicu u naselju Ritopek, koje se nalazi u okviru Grocke, nadomak Beograda, a vikendicu je opremio najmodernijim modernim namještajem od prave kože, u dnevnoj sobi nalazi se i veliki kamin, kao i veliki plazma televizor, piše Blic.

Međutim ono što je svima najviše pažnje privuklo jeste bazen, koji se nalazi u dvorištu. 

Luksuzna vikendica. Instagram

Pored su ležaljke, a bašta i zelenilo posebno daju na značaju raskošnom imanju.

Luksuzna vikendica. Instagram

Prema podacima s poznatog sajta "Airbnb", jedan dan u luksuznom zdanju košta 235 eura, što je skoro 470 KM. Međutim kada se ukuca jedno noćenje, na sajtu izlazi specijalna ponuda sa popustom u iznosu od 222 eura, tačnije oko 440 KM.

Cijena noćenja. "Airbnb"

Inače, slike vikendice je na svom profilu na Instagramu objavila i kćerka Branislava Lečića, Ana Lečić, a njegova bivša supruga Nina Radulović s kojom ima sina, takođe je lajkovala sve objave u vezi vikendice, koja se izdaje.

Podsjetimo, Nina Radulović ima sina Lava sa glumcem Branislavom Lečićem, a jednom prilikom ona je progovorila o roditeljstvu:

Branislav Lečić i Nina Radulović. Ringier

- Ako je to slobodno vreme sa sinom, imam sa njim, kada učimo. Četvrti razred, odličan sam đak, imam sve petice, hvala na pitanju. Svi mi predmeti odlično idu, i ja sam bila odličan đak, sada sve ispočetka - istakla je ponosna mama i dodaje da se okolina navikla da su mu roditelji poznate ličnosti:

- To je bilo u početku, sada više ne, navikli su se, ali on jeste bio fasciniran, to je u spoljnom svijetu on saznavao, ovako smo obični ljudi - kazala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.