JET SET

Hauser i Lola u ljubavnom zanosu

Avaz.ba

8.12.2017

Stjepan Hauser izmamio je interes javnosti nakon što se ne prestaje odvajati od uzbekistanske pijanistice Lole Astanove. 

Sve je počelo videom na njegovom Instagramu u kojem je svoj talent udružio s njenim i počastio obožavatelje muzičkom i vizuelnom poslasticom. 

‘Ima li išta ljepše i romantičije od ove melodije?’ napisao je uz heštegove #strast i #ljubav ispod videa koji je odmah pokrenuo lavinu komentara.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Kako bi ugodio svojim pratiteljima, Hauser nije mogao odoljeti da ne objavi i nastavak ove muzičko-romantične mini-sage s kolegicom Lolom. 

‘Ponekad se stvaranje muzike ne razlikuje mnogo od vođenja ljubavi’, napisao je Hauser u opisu strastvenog videa u kojem su skupa su odsvirali djelo slavnog Sergeja Rahmanjinova, a njihova strastvena izvedba i ovaj put izazvala je oduševljenje korisnika Instagrama. 

 Video je u samo sat vremena pregledan skoro 20.000 puta.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Očita je povezanost između dvoje mladih i talentiranih muzičara, no takva strast ne može se roditi ni iz čega. 

Upravo zato njihova bliskost posljednjih dana javnost je zaintirigirala i zapitala ljubi li Stjepan ponovno. Iako zasad možemo samo pretpostavljati odgovor na ovo pitanje, nesumnjivo je kako će sve brzo isplivati na površinu ako je riječ o pravoj ljubavi. 

Ipak, strasti su već sada jake, a za ljubav je samo pitanje vremena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.