JET SET

Severina odbila da glumi u Breninom filmu

Avaz.ba

27.1.2018

Najveća balkanska zvijezda Lepa Brena pozvala je Severinu Kojić da sudjeluje u njenom dokumentarnom filmu „Godine Slatkog grijeha“, ali je hrvatska pjevačica odbila.

Kako je kazala previše je zauzeta, prenosi Kurir. Inače, Brena je pozvala i mnoge druge javne ličnosti, jer joj je bila želja da okupi sve kolege s kojima je sarađivala i bila bliska posljednje tri i po decenije, ali i one kojima je bila uzor.

Smatrajući da je njeno poznanstvo i prijateljstvo sa Severinom dovoljno jako, Brena je preko organizatora filma pozvala Severinu da učestvuje u njenom dokumentarcu i poručila joj da će joj biti čast ako prihvati njen poziv. 

I pored tolike srdačnosti, snaha Dragana Kojića Kebe je odbila tu ponudu.  

- Severina nije navela konkretan razlog zbog kojeg je odbila da učestvuje u Breninom filmu. Kratko je rekla da je zauzeta nastupima, snimanjem pjesama u studiju, a da pored toga ima i privatne razloge zbog kojih nije u mogućnosti da se odazove. Brena se naljutila na nju, bila joj je čudna reakcija bliske kolegice i drugarice. Njih dvije su se viđale i družile na slavljima kod Kebe, razmijenile su brojeve, redovno su se čule - kaže izvor blizak Breni za Kurir.

Prema saznanjima Kurira, Brena je nakon Severininog odbijanja pozvala i Kebu, koji se našao u nebranom grožđu jer nije imao pojma da je njegova snaha odbila najveću balkansku zvijezdu i njegovu dugogodišnju prijateljicu.

- Koliko znam, i Dragan je pokušao da ubijedi Severinu da nađe vremena da se odazove Breninom pozivu, savjetovao ju je da otkaže neke obaveze koje može da nadoknadi kasnije, govorio joj da je to regionalni projekat koji će se prikazivati na cijelom Balkanu i da će joj koristiti u karijeri. Sve njegove riječi bile su uzaludne jer je Seve ostala pri svom - rekao je sagovornik Kurira, koji je želio ostati anoniman.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.