JET SET

Severina izbjegava dolazak na ročišta

Telegraf.rs

19.5.2018

Milan Popović se priprema za zakazano ročište na Županijskom sudu, dok Severina na krivični sud nekoliko puta nije došla.

- Uporno izbjegavanje dolazaka na zakazana ročišta očito je iskazivanje nepoštovanja suda jer se troše resursi - kaže advokat Hrvoje Jukić, koji zastupa Milana Popovića u nekoliko sudskih procesa.

Na posljednjem zakazanom ročištu na Zagrebačkom sudu Severina Kojić (46) se na parnici nije pojavila, a povod za njen dolazak jesu optužbe za klevetanje Popovića u intervjuu sa Zoranom Šprajcem.

Severinin menadžer Tomislav Petrović prije nekoliko dana rekao je da ni sam nije siguran za kada je zakazano koje ročište, ali Popović na ovo kaže nešto sasvim suprotno.

Aleksandar je prije svega Hrvat. Ovo su detalji sudske prepiske Severine i Milana oko toga u koju školu će njihov sin ići.

- U jedina dva postupka koja trenutno vodim, od posljednjih šest ročišta Severina se nije pojavila na pet, a četiri puta izvinila se pismom njena menadžerka da je službeno spriječena da se pojavi - kaže Popović, koji se posljednjih nekoliko godina bori za starateljstvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom (6), kojeg je dobio u vezi sa Severinom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.