POTPUNO OSLOBAĐANJE

Kristina Agilera izbacila grudi u prvi plan

Kristina Agilera

24sata.hr

27.6.2018

Američka pjevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera, 37) trenutno promovira novi album, a usput je snimila i seriju prilično provokativnih fotografija.

- Vrijeme je da se oslobodim da bih inspirirala druge da podignu svoj glas - rekla je Agilera nedavno o svom novom albumu ''Liberation''.

Nekadašnja teen pop zvijezda još je jednom pokazala i dokazala da njen seksepil ne blijedi, iako se s godinama fizički prilično promijenila.

Tako je nedavno na njenom Instagram profilu osvanula slika na kojoj, osim prozirne marame, nema baš ništa na sebi, a uz istu je dodala hashtag ''oslobađanje''.

  

Ovo golišavo izdanje s bujnim grudima u prvom planu donijelo joj je više od 200 hiljada lajkova i mnoštvo komplimenata.

Podsjetimo, pjevačica je posljednjih godina nabacila nekoliko kilograma pa je često bila na meti kritike. Osim toga, mnogi su je napadali zbog navodnog pretjerivanja s botoksom, ali i filerima kojima je ''osvježila'' usta.

Inače, pjevačica je od 2010. u vezi s gitaristom Metjuom Rutlerom (Matthew, 32). Upoznali su se na snimanju filma ''Burleska'', u kojem je Agilera glumila, a Rutler bio jedan od asistenata u produkciji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.