TUŽNO SJEĆANJE

Ella Dvornik se emotivnom objavom prisjetila oca

Preminuo u snu

Ella Dvornik

Story

7.9.2018

Nakon što je prije 10 godina stigla tragična vijest o smrti Dine Dvornika, u trenutku se zavila tuga po cijeloj Hrvatskoj. 

Mnogi se na današnji dan prisjećaju muzičkog velikana koji je godinama žario i palio našom scenom. Titula kralja funka dodijeljena mu je potpuno zasluženo zbog svega što je stvarao, a onu još važniju, titulu najboljeg oca njegova Ella mu je dodijelila već nekoliko puta. Iako nije stigao upoznati svoju prvu unučicu Bali Di (Balie Dee), od malih nogu Ella svojoj malenoj priča o njenom djedu i pušta joj njegove pjesme.

Tako su današnji dan obilježile pjesmom i plesom u čast djedu. 

- Jutarnja tjelovježba. Plešemo na ''Udri jače, manijače'' i mislimo na didu Dinu. 10 godina - napisala je mlada blogerica uz fotografiju nje i Bali kako se smiju i zabavljaju. 

Objavom je izazvala oduševljenje fanova koji su istaknuli kako i njima Dino nedostaje.

Prisjetimo se, Dino Dvornik umro je u snu prije 10 godina u svom stanu u Zagrebu. Njegova supruga Danijela pronašla ga je u njihovom bračnom krevetu, a iako su odmah počele priče kako je preminuo od predoziranja, Danijela ih je odmah opovrgnula, što su potvrdili i obdukcijski nalazi koji su pokazali da je preminuo u snu od miksa tableta koje je tada konzumirao. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.