NEPREŽALJENI KRALJ FANKA

Danas bi Dino Dvornik da je živ slavio 57. rođendan, njegova Ella prisjetila ga se dirljivom objavom

Blogerica je na današnji dan svom tati posvetila video na TikToku

Dino i Ella Dvornik: Fotografija iz sretnijih dana. Instagram

L. K. P.

20.8.2021

Danas, 20. avgusta, kralj funka Dino Dvornik da je živ proslavio bi 57. rođendan, njegova kćerka Ella prisjetila ga se dirljivom objavom na društvenim mrežama.

Blogerica je na današnji dan svom tati posvetila video na TikToku. Mnogi su joj u komentarima pisali kako ih je ovom objavom rasplakala.


@elladvornik

Right in the feels… ❤️‍🩹

♬ come into my arms - november

-Šta biste vi rekli sebi da se sretnete u prošlosti, upitala je svoje pratioce Ella Dvornik, pa kroz video prikazala zanimljiv koncept, susret današnje nje s djevojčicom koja je bila prije puno godina.


-Hoćemo postati umjetnici, upitala je mlađa Ella stariju verziju sebe, na što joj je starija odgovorila da neće. Isto je rekla i kada je pitala hoće li upisati faks, no kada je upitala hoće li umrijeti, starija Ella je utješila da neće i da će život biti bolji. "Znači nema više rezanja i izgladnjivanja?" upitala je mlađa Ella i dobila potvrdni odgovor. "A hoćemo imati djecu i pravu ljubav?" zanimalo je zatim, na šta je starija rekla da će pronaći i bolje od toga.


Ono što je dotaknulo srca njenih pratilaca bilo je: "Hoće li tata pjevati na svadbi?" "Nema tate", odgovorila je "starija" Ella.


Sličnu reakciju kod svojih pratilaca blogerica je izazvala i kada je krajem juna na svojem Instagramu podijelila crtež na kojem njene kćerke Balie i Lumi poziraju s pokojnim djedom kojeg nikada neće upoznati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.