Glumica se pohvalila isklesanim tijelom

JET SET Na Instagramu

Glumica se pohvalila isklesanim tijelom Kejli Kvoko svoje fanove iznenadila poslasticom kakvu vrlo rijetko od nje imaju priliku dobiti

Kejli Kvoko (Kaley Cuoco) svoje je fanove iznenadila poslasticom kakvu vrlo rijetko od nje imaju priliku dobiti. Glumica koju je proslavila uloga Peni (Penny) u "Teoriji velikog praska" na Instagramu je objavila fotografiju u donjem vešu te pokazala svoju besprijekorno stesanu liniju, koju dosad nije običavala pokazivati na društvenim mrežama.

Ipak, ovu fotografiju uvrstila je na svoj profil iz poslovnih razloga, a tijelo pokazala za potrebe snimanja nove epizode ove popularne serije.

- Cijelu epizodu sam provela u donjem vešu. Šalim se, samo jedna scena, nemojte je propustiti - napisala je 33-godišnjakinja u opisu fotografije te istaknula da ju je objavila nakon što je za to dobila dopuštenje producenta.

Nedavno su fanovi "Teorije velikog praska" zaintrigirale informacije o nadolazećim epizodama u kojima ćemo upoznati buduću ženu Penijinog bivšeg muža Zeka (Zack), a utjelovit će je glumica Lindsi Kraft (Lindsey Kraft).

View this post on Instagram

Finally allowed to post this pic! 😅🤪 all new @bigbangtheory_cbs TONIGHT! I spend the entire episode in lingerie. Kidding just one scene - don’t miss it! 💃🏼 #finalseason

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH