LJETNE LJUBAVI

Gola Lajla zavela Borisa Bekera

Sportski as nije htio javno govoriti o novoj djevojci, ali su zajedničkim pojavljivanjem na turniru u Vimbldonu potvrdili svoju vezu

Piše: L. KARAHMET-PUJAGIĆ

7.7.2019

Lajla Povel: Britanska manekenka - Avaz
Beker i Povel: Prvi put zajedno u javnosti - Avaz
Lajla Povel - Avaz
Lajla Povel - Avaz
Dnevni avaz
+4

Iako su prve paparaco fotografije teniske legende Borisa Bekera (Becker, 51) i britanske manekenke Lajle Pauel (Layle Powell, 31) snimljene još u martu, tek sada, par se i prvi put zajedno pojavio u javnosti. I to, ni manje ni više, nego na Vimbldonu. Između teniskih mečeva par je uživao u razgovorima, a drutšvo im je pravila i Lajlina prijateljica.

Tip žene

Beker nije htio javno govoriti o 20 godina mlađoj djevojci, ali zajedničkim pojavljivanjem na turniru potvrdili su svoju vezu. U tenisu je uživala i njegova bivša supruga Lili, a bivši supružnici vješto su se izbjegavali.

Njihova brakorazvodna parnica uskoro bi trebala biti finalizirana.

Lajla se bavi modelingom, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je naga. Beker joj nerijetko takve fotografije i lajka. Usput je i pravnica te amaterska kuharica.

Po društvenim mrežama mnogi se šale da Beker ima određeni tip žene jer Lajla neodoljivo podsjeća na Lili i njegovu prvu suprugu Barbara Feltus s kojom je bio sedam godina, a sve je izgledalo idilično dok se nije saznalo da je varao. Čak je slična i Angeli Ermakovoj s kojom ima kćerku Emu (Emma).

Bankrot i sud

Lajla je Bekerova prva djevojka otkako se, nakon devet godina braka, rastao od Lili Beker (Lilly Becker).

Osim žena, Bekerov skladni život u zadnjih nekoliko godina remete i hipoteke, sud i poreski inspektori. Zbog brojnih neizmirenih dugova, sud mu je zaplijenio veći dio imovine, a Beker je proglasio bankrot.

35 miliona u karijeri

Računa se da je Beker zaradio više od 35 miliona u karijeri. On ima više nekretnina u posjedu koje vrijede milione. Njegov posjed u Španiji vrijedi oko šest miliona dolara.  Nepoznato je koliko mu je ostalo nakon bankrota.

Problematična porodica

Porodicu Bekerove nove djevojke ne prati baš najbolji glas. Njena dva brata već su bila u zatvoru zbog pokušaja ubistva. Htjeli su osvetiti smrt svog trećeg brata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.