NEKRETNINE

Rasta dao 120.000 eura za vilu, a ona se raspada

Đurić ne mari za propalu investiciju

Rasta: Dao je basnoslovnu cifru za gradnju vile. Agencije

M.S.S. / Avaz.ba

21.12.2019

Stefan Đurić Rasta dao je basnoslovnu cifru za gradnju vile u Malom Mokrom Lugu u kojoj je trebalo da živi s Anom Nikolić i kćerkom. Međutim, kada se razveo od pjevačice, on je obustavio radove na vili.

Na imanju i dalje stoji polusazidana fontana i oko koje je obrastao korov, dok je sama vila počela da oronjava, usljed dejstva vremenskih prilika.

- Kada se Stefan vjenčao s Anom, dogovorili su se da žive u mirnijem kraju grada. Brzo su našli taj plac, kupili su ga i gradnja je počela. Planirano je da vila bude na tri nivoa, da sadrži spa-centar, kao i studio. On novca ima i to nikada nije bio problem, odmah je uložio oko sto hiljada eura za materijal i isplatio je majstore. Kad su se on i Ana prvi put razišli, radovi su stali, pa je poslije pomirenja odlučio da nastavi s izgradnjom i tada je kupio prozore i vrata i počeo da zida bazen u dvorištu. Međutim, kad su se zvanično razveli, ponovo je obustavio radove - priča izvor za ''Kurir''.

Đurić ne mari za to što mu je investicija propala, on je kupio stan na Vračaru, u kom sada boravi.

- Rasti taj novac nije važan. Želio je da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad, sve stoji onako kako je bilo i prije godinu i po - dodao je izvor.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.