SUDBINE

Danijel Alibabić o čovjeku koji mu je odgrizao dio uha

Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sjećao ili je bar tako rekao.

Danijel Alibabić. Arhiva

Avaz.ba

12.6.2020

Pjevač Danijel Alibabić je ispričao da je otišao na sud kako bi čovjeka koji je nasrnuo na njega još jednom pogledao u oči i bio je prisutan kada je napadač sudiji izjavio da se ničeg ne sjeća. Osuđen je na zatvorsku kaznu, a Alibabić se trudi da prevaziđe traumu.

Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sjećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam mjeseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čovjeka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti-  priča Danijel, a prenose mediji u Srbiji.


Otkriva da mu je zbog svega ostala trauma: 

- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se vjerovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem.

Danijel Alibabić. Agencije

Pjevač Danijel Alibabić je ispričao da je otišao na sud kako bi čovjeka koji je nasrnuo na njega još jednom pogledao u oči i bio je prisutan kada je napadač sudiji izjavio da se ničeg ne sjeća

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.