NAJPOZNATIJA PRIPRAVNICA

Tvit o greškama: Monika Levinski proglašena kraljicom interneta

Treba li praviti greške u mladosti

Monika Levinski. Agencije

Avaz.ba

9.7.2020

Monika Levinski (Monica Lewinsky) dobila je brojne pohvale za šaljivi komentar koji je ostavila ispod tvita autorice i komičarke  Sare Kuper (Sarah Cooper).

Ova 43-godišnja komičarka imala je savjet za mlađe generacije. "Napravite svoje greške sada. Jer kad budete imali 40 godina, jedva ćete ih se sjećati -  napisala je na Twitteru. 

"I onda možete iste greške napraviti ponovno, zaista je zabavno", dodala je, a uskoro je njenu objavu komentirala Monika Levinski : "Uhhhmmmmmm", napisala je, no to je bilo dovoljno da je mnogi proglase pobjednicom interneta.


Monika Levinski. Agencije

Levinski je imala samo 22 godine (i bila je pripravnica u Bijeloj kući) kad je ušla u aferu s tadašnjim predsjednikom Bilom Klintonom (Bill Clinton) 1995., što je rezultiralo skandalom kad je javnost saznala za njihovu vezu tri godine kasnije.

  Korisnici Twittera zbog tog komentara MMoniku su prozvali kraljicom interneta. "OK, ovo je sjajno i trebalo bi slomiti internet", napisala je jedna osoba.    

"To nije bila tvoja pogreška. Bila si neiskusno dijete pod ogromnim utjecajem. Trebala si biti bolje tretirana", poručili su joj neki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.