VAŽNA OBAVIJEST

Tony Cetinski briše Facebook, bira platformu bez ultra cenzure

Njegovi su ga fanovi podržali lajkovima i ostavljali mu poruke podrške u komentarima.

Cetinski: Vidimo se na MeWe ili Gab. Agencije

L. K. P.

12.11.2020


Tony Cetinski je na Facebooku objavio da odlazi s Facebooka. U objavi naslovljenoj kao "važna obavijest" poručio je da odlazi s Facebooka te pozvao fanove da ga prate na drugim platformama.

-Lagano se mičemo sa FB-a na nekompromitiranu novu platformu !!!Vidimo se na MeWe ili Gab. Odviknimo se od FB i Instagrama i pređimo na nešto što objedinjuje sve a nije pod ultra cenzurom - poručio je pjevač, brojnim uskličnicima pokazujući svoju odlučnost.

Njegovi su ga fanovi podržali lajkovima i ostavljali mu poruke podrške u komentarima.


Objava Cetinskog. Facebook

Jedan mu je pratioc napisao da je šteta što ide u krajnosti pa je izazvao raspravu jer su mnogi krenuli "braniti" Tonija.


"Šteta, nekad si bio samo pjevač, radio si ono što ti najbolje ide... Ali hajde, svako ima svoj put...", napisao je fan i dodao: "A mislim da mu sve ovo ne treba, bar u ovolikoj mjeri, ide u neke krajnosti, ali dobro... I dalje ću ga slušati, to svakako..."


"Dobro je da nije samo pjevač, jer ima i drugih talenata, kome se ne sluša, neka ga ne čita - odbrusila mu je jedna obožavateljica, a druga je komentirala kako su sad svi eksperti za sve.


-Ne moramo biti eksperti već samo ljudi - odgovorio je Tony.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.