ZAGOLICALA MAŠTU

Elizabet Harli pozirala u toplesu

Imam svoju liniju kupaćih kostima, ne bih inače toliko paradirala naokolo u kupaćem kostimu, tako da postoji razlog zbog kojeg to radim, objasnila je

Harli: Reklamira svoju liniju kupaćih kostima. Instagram

L. K. P.

21.6.2021


Glumica i manekenka Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) objavila je golišavu fotografiju na Instagramu. Pozirala je u toplesu, a grudi je prekrila kimonom. Uz to je nosila samo donji dio kupaćeg kostima.

Opet je zagolicala maštu brojnim fanovima.

"Predivna si", "Goriš", "Izgledaš poput božice", "Tebe treba zabraniti", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objavljene fotografije.


Elizabet inače često pozira u takvim izdanjima, a najčešće su joj fotografije u kupaćim kostimima. Nedavno je objasnila kako fotografije u kupaćim kostimima ne objavljuje da budu same sebi svrha, nego kako bi reklamirala svoju liniju kupaćih kostima.

-Imam svoju liniju kupaćih kostima. Ne bih inače toliko paradirala naokolo u kupaćem kostimu, tako da postoji razlog zbog kojeg to radim, objasnila je.

Znatiželjnim fanovima nedavno je otkrila i tajnu svoje vitke linije. Priznala je kako već godinama nije bila u teretani, a zavidnu figuru pripisuje aktivnom stilu života.

-Kad stariš, teže je zadržavati težinu ako nisi aktivan. Čak i čišćenje može sagorjeti puno kalorija, objasnila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.