SUSRET OD 30 MINUTA

Prilikom posjete ocu: Hari nije želio biti u istoj prostoriji s Kamilom

Nije tajna da Hari i Kamila imaju problematičan odnos

Kralj Čarls i princ Hari. Facebook

L. S. R.

14.2.2024

Princ Hari (Harry) navodno nije htio biti u istoj prostoriji s kraljicom Kamilom (Camilla) kada je razgovarao sa svojim ocem kraljem Čarlson (Charles) nakon saznanja o njegovoj bolesti, otkrila je za "Daily Mail" Kamilina prijateljica i britanska novinarka  Petronela Vajt (Petronella Wyatt).

Hari je prošle sedmice doletio iz Kalifornije u London kako bi vidio svog oca na 30 minuta nakon što je monarhu iznenada otkriven rak. 

Nije tajna da Hari i Kamila imaju problematičan odnos nakon što je vojvoda od Saseksa to otkrio u svojim memoarima "Spare".

On je napisao da je njegova maćeha medijima odavala priče o kraljevskoj porodici kako bi poboljšala svoj imidž. Također ju je nazvao "opasnom i zlom" i ustvrdio da ga je "žrtvovala" kako bi poboljšala svoju reputaciju.

- Ona je bila treća osoba u braku mojih roditelja, morala je obnoviti svoj imidž. To je učinilo opasnom zbog veza koje je kovala unutar britanskih medija. Zbog veza koje je stvarala, postojala je otvorena spremnost obje strane za razmjenu informacija -  objasnio je Hari u jednom intervjuu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.