"ZAUVIJEK I DAN VIŠE"

Sergej Trifunović podijelio prve fotografije s vjenčanja s 24 godine mlađom suprugom

On je nedavno zaprosio Isidoru na njen rođendan, a jučer su se i vjenčali u crkvi

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović. Instagram

D. R.

13.5.2024

Sergej Trifunović (51) objavio je na Instagramu fotografije s vjenčanja sa svojom 24 godine mlađom izabranicom Isidorom Mijanović. 

"Zauvijek i dan više", napisao je glumac u opisu fotografije na kojoj grli suprugu. Objavio je i sliku s kumom, pilotom Nikolom Hajdukovićem.

On je nedavno zaprosio Isidoru na njen rođendan, a jučer su se i vjenčali u crkvi. Tom prilikom organizirali su i ručak za porodicu, dok u rujnu planiraju veliko vjenčanje.

Inače, Isidora se bavi režiranjem muzičkih spotova, pišu srbijanski mediji, a ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 12.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje. Par se zaručio krajem marta.

Podsjećamo, glumac je sredinom aprila bio priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srbijanski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu. Trifunoviću je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srbijanskih medija, Trifunović je priznao posjedovanje droge za ličnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.