PREPOZNATLJIVA ELEGANCIJA

Kejt Midlton snimljena izbliza: Ovako princeza izgleda poslije šest mjeseci borbe s rakom

Svoju dugačku kosu skupila je u punđu i stavila bijeli šešir sa velikim obodom i sa crnom trakom okolo

Kejt Midlton. AP

D. R.

prije 3 dana

Kejt Midlton (Kate Middleton) pojavila se danas na "Trooping the Colour" ceremoniji u Londonu, nakon što je šest mjeseci nije bilo na javnim događajima, nakon božićne šetnje u Sandingemu.

Kejt se pojavila u kočiji sa Vilijamom (William) i svoje troje djece, obučena u bijelu haljinu sa crno-bijelom mašnom.

Prepoznatljiva elegancija

Svoju dugačku kosu skupila je u punđu i stavila bijeli šešir sa velikim obodom i sa crnom trakom okolo. Mnogi su komentarisali da je princeza na jučerašnjoj fotografiji jako mršava, ali sada, kada je ponovo vidimo u njenoj najljepšoj odjeći, ona odiše svojom prepoznatljivom elegancijom.

Još u martu se pisalo o tom povratku, ali nakon njenog saopćenja o dijagnozi raka (22. marta) bilo je upitno da li će se pojaviti u javnosti. Posljednjih nekoliko dana u javnosti se pojavljivao samo princ Vilijam, a mnogi Britanci su se interesovali za Kejtino zdravlje, nadajući se da će se ona uskoro pojaviti.

Dolazi i Čarls

Nakon objave i nove fotografije princeze od Velsa, to se i desilo.

Kraljeva rođendanska parada, poznata kao "Trooping the Color", svečani je događaj u Londonu, na kojem se članovi kraljevske porodice okupljaju na spektakularnoj vojnoj paradi.

Još juče je najavljeno da će se ona voziti u kočiji sa svojom djecom, princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom, prije nego što se pojavi na balkonu Bakingemske palate zajedno sa ostatkom kraljevske porodice.

Potvrđeno je i da će Čarls (75) učestvovati u povorci, ali će se voziti u kočiji, a ne na konju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.