URNEBESNI VIDEO

Kejt Midlton se namučila oko pripreme palačinki

Princeza od Velsa se borila da sastruže tijesto s tave te se našalila rekavši osoblju da nikome ne govori koliko je loše to uradila

Kejt Midlton. YouTube/Print Screen

N. A.

23.2.2023

Prilikom posjete staračkom domu u Sloughu, princeza od Velsa, Kejt Midlton (Kate Middleton) odlučila je pokazati svoje kulinarske sposobnosti što je skoro završilo katastrofom nakon što je odlučila pomoći pri pravljenju palačinki.

Princeza od Velsa je pokušavala napraviti palačinke s penzionerima u staračkom domu, a snimak ovog "manevra" ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

Naime, na snimku iz posjete, Kejt se bori da sastruže tijesto s tave te se našalila rekavši osoblju da nikome ne govori koliko je loše to uradila.

Dok je pokušavala palačinku odlijepiti s tave djelovalo je kao da se upravo raspala na dva dijela. Nakon što je gurnula smjesu lopaticom, na kraju je uspjela osloboditi dio palačinke da je prevrne što je izazvalo skandiranje prisutnih u prostoriji.

U jednom trenutku je rekla.

- Vidite, ovdje griješim, uvijek pokušavam da ih okrenem prebrzo!.

Kraljevski komentator Ričard Palmer (Richard) također je podijelio urnebesni snimak na svom službenom Twitter profilu uz poruku:

- Kako ne praviti palačinke, kaže Kejt.

Nakon što je s mukom napravila palačinku, princeza je svoj konačni proizvod opisala kao "zagušenu mrlju". Kejt se potom našalila:

- Definitivno nemojte jesti tu palačinku. Sve one koje su napravljene ranije su mnogo ljepše.

Izvinjavajući se, tada je rekla kuharu: 

- Žao mi je! Stvarno Vas nisam ispoštovala. Hoćete li im pokazati kako da to urade kako treba?

Uprkos tome što je Kejt, za koju se zna da je strastvena kuharica, izgledala pomalo potišteno nakon pripremanja palačinke, obožavatelji su je brzo pohvalili što je bila neumoljiva u svojim pokušajima.

Princeza je bila u posjeti štićenicima u O"xford House Community Care", koji pruža podršku kako bi se stanovnicima omogućilo da žive nezavisno u svojim domovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.