MUZIKA

U prodaji ulaznice za 22. Jazz Fest Sarajevo

Glavni festivalski program u Domu policije i SARTR-u činit će 38 muzičara i 16 koncerata

Zorn: Nastupa u okviru završnog dijela trilogije

E. S.

20.9.2018

U toku je prodaja festivalskih ulaznica i propusnica, odnosno kompleta ulaznica za koncerte 22. Jazz Festa Sarajevo. Pojedinačne ulaznice se po prvi put mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba, čime su ulaznice za programe ovog najstarijeg i najvažnijeg bh. međunarodnog muzičkog festivala dostupne na brojnim prodajnim mjestima u različitim gradovima u Bosni i Hercegovini, dok se prilikom online kupovine, dostava ulaznica vrši putem e-maila. 

Na zvaničnoj stranici Jazz Festa do kraja septembra u prodaji su i Festivalske propusnice, odnosno kompleti ulaznica za 22. Jazz Fest Sarajevo, koje osim za glavni festivalski program „Beyond Good & Evil“ vrijede i za predfestivalske programe, koncerte iz serije „The Stone in Europe“ i poseban program „Dosterrados“ u kojem sudjeluju bh. muzičari kao i za regionalni klupski program „Late Nite Stage“.

22. Jazz Fest Sarajevo će biti organiziran u periodu od 1. do 4. novembra, a glavni festivalski program u Domu policije i SARTR-u činit će 38 muzičara i 16 koncerata u okviru završnog dijela trilogije „John Zorn in Sarajevo – Beyond Good & Evil“, dok će u regionalnom programu u klubu „Jazzbina“ biti predstavljeni muzičari iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

U sistemu kupikartu.ba u prodaji su i ulaznice za koncert francuskog trija „AutorYno“ koji u SARTR-u nastupa 20. oktobra.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.