SVJETSKI SPEKTAKL

Nastup koji je obilježio MTV VMA nagrade: O reakciji Tejlor Svift bruje društvene mreže

Kolumbijska pjevačica izašla je na scenu i otpjevala neke od svojih najvećih hitova uz nevjerovatnu koreografiju

Tejlor Svift. Instagram

O. T.

14.9.2023

Dodjelu MTV Video Music Awards obilježio je nastup kolumbijske zvijezde Shakire, a društvenim mrežama kruži video reakcije Tejlor Svift (Taylor Swift) koja je bila oduševljena performansom.

Kolumbijska pjevačica izašla je na scenu i otpjevala neke od svojih najvećih hitova uz nevjerovatnu koreografiju gdje ju je publika u jednom dijelu na rukama prenijela do drugog dijela bine.

Publika je navijala i pjevala zajedno sa Shakirom, uključujući i neke od umjetnika na dodjeli nagrada. Među njima se istaknula Tejlor Svift koja je snimljena kako oduševljeno posmatra kolegicu, te je plesala od početka do kraja nastupa.

@_jaehyunsocks Taylor Swift reaction to SHAKIRA performance at VMAs🔥 #shakira #taylorswift #lilnasx #vmas #vmas2023 #reaction #jaehyunsocks ♬ Whenever, Wherever - Shakira

Snimci njene reakcije na Shakirin nastup te plesa dok je nastupala ubrzo su osvojili društvene mreže, a i kolumbijska pjevačica je morala reagirati.

Shakira je objavila snimak na svom Instagramu i nazvala "pravom poslasticom" vidjeti kako se Svift tako dobro zabavlja.

Reakcija Tejlor Svift. Instagram

Nakon nastupa, Shakira je primila nagradu Video Vanguard i održala emotivan govor, podijelivši kako je zahvalna za svoju uspješnu karijeru u muzičkom biznisu i posvetivši nagradu svojim fanovima.

U međuvremenu, Taylor je dobila niz nagrada - od one za najbolju pjesmu zahvaljujući numeri "Anti-Hero" do nagrade za umjetnicu godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.