ZABRINULA PUBLIKU

Pobjednica "Zvezda Granda" završila u operacionoj sali

Slavica Angelova pokazala je da je uprkos pjevanju posvećena i studiju medicine

Slavica Angelov - Avaz
Slavica Angelov - Avaz
Slavica Angelov - Avaz
Slavica Angelov - Avaz
Detalj iz operacione sale - Avaz
L. S. R.

16.5.2024

Pobjednica prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slavica Angelova pokazala je da je uprkos pjevanju posvećena i studiju medicine.

Angelova nikada nije krila koliko je snage potrebno kako bi uklopila pevanje i fakultet, a sada je zabrinula publiku fotografijom iz operacione sale.

Poznato je da Slavica studira medicinu na Univerzitetu u Sofiji, tako da je ovom fotografijom potvrdila samo da je posvećena pozivu za koji se opredijelila prije nego što je trijumfovala na velikoj "Grandovoj" sceni.

Slavica je nedavno priznala za "Grand" i da joj je trebalo vremena da se snađe na estradi i otkrila kako uspijeva da uskladi svoju mirnu prirodu i dinamične estradne vode.

- Na početku mi je bilo malo stresno i još je, moram da priznam, ali trudim se, jer vidim da ovdje u ovom poslu treba da imaš mnogo nerava, živaca i moraš da biti dosta psihički stabilan. Kad mi neko kaže za muziku da je jako interesantno, zabavno i zanimljivo, sve to jeste, ali to može da bude i dosta naporno – istakla je Angelova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.