PRIJELAZNI ROK

Mančester junajted želi četiri otpisana igrača Barcelone

Rakitić ulazi u posljednju godinu ugovora sa Barcelonom. Arhiv

Avaz Sport

18.8.2020

U Barceloni se spremaju brojne promjene nakon šokantnog poraza (2:8) od Bajerna u četvrtfinalu Lige prvaka, a bez sunmnje se sprema 'čistka' u svlačionici.  Prvi korak bila je smjena trenera Kikija Setjena (Quiquea Setiena), a sljedeći je redukcija igračkog kadra i potraga za pravim pojačanjima. 

Ukoliko je za vjerovati "Mundo Deportivu" i "Manchester Evening Newsu" čak četvorica igrača Barcelone koji su etiketirani 'na prodaju' nalaze se na meti Mančester junajteda. Među njima je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a preostala trojica su Usman Dembele (Ousmane), Arturo Vidal i Samuel Umtiti.


Navodno su 'Crveni vragovi' čak uspostavili kontakt s Barcelonom, ali samo vezano uz Dembelea i Umtitija. Prva ovoljetna želja Junajteda bio je Sančo (Jadon Sancho), ali kako se s Borusijom nisu mogli dogovoriti oko visine odštete, okrenuli su se Dembeleu. Što se Rakitića tiče, on je konstantno naglašavao da želi ostati u Barceloni, ali ostaje za vidjeti kakve će planove imati novi trener, prema svemu sudeći Ronald Kuman (Koeman).

Rakitić ulazi u posljednju godinu ugovora s Barcelonom, a njegfova trenutna tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 20 miliona eura, prenosi SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.