PROJEKTI

''Networks'' organizira besplatne treninge za poduzetnice

Fena

4.5.2018

Fondacija ''Networks'', uz podršku Američke ambasade u BiH, a u okviru projekta "Jačanje lokalnih liderki u poduzetništvu", organizira besplatne treninge za poduzetnice koje imaju manji biznis ili one koje imaju ideju za pokretanje vlastitog biznisa.

Cilj treninga je jačanje ličnih i profesionalnih kapaciteta kroz tri tematska modula: prodaja i marketing, brendiranje i komuniciranje kroz društvene mreže vašeg proizvoda/usluge/servisa. Osim toga, kroz treninge i mentorski rad akcent će biti stavljen i na njegovanje mreže poduzetnica i poduzetničkog duha u manjim sredinama, radi povezivanja i daljnjeg razvoja zajednice i njih kao liderki u svojim društvima.

Nakon obavljene prijave i selekcije kandidatkinja, odabrane kandidatkinje bit će obaviještene e-mailom i putem telefona, nakon čega će dobiti program rada.

Treninzi će biti održani u pet bh. gradova: Ljubinju, Žepču, Srebrenici, Bratuncu i Istočnom Sarajevu, a kroz program treninga i mentorsku podršku proći će ukupno stotinu poduzetnica. Osim radionica i šestomjesečnog mentorstva, pet najboljih učesnica će biti nagrađene učešćem na najvećem regionalnom forumu biznisa, tehnologije i inovacija Sarajevo Unlimited, u novembru ove godine.

Rok za prijavu na trening je 10. maj 2018. godine do 14 sati, a prijava je dostupna na linku: VIDEO, saopćeno je iz ''Networksa''.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.