BANJA LUKA

Dodik i Vukanović istoj javnoj kuhinji donirali hranu

Nebojši Vukanoviću kao i njegovim prijateljima želimo svako dobro i da ih sreća prati na svim životnim poljima u budućnosti - navedeno je na Facebook stranici "Mozaika prijateljstva"

Milorad Dodik i Nebojša Vukanović. Avaz

Fu. M. / BN TV

30.3.2021

Milorad Dodik i Nebojša Vukanović donirali su danas higijenske i prehrambene proizvoda kuhinji "Obrok ljubavi" Udruženja "Mozaik prijateljstva" iz Banje Luke.

Kako je objavljeno na Facebooku ove humanitarne organizacije, u tu javnu kuhinju je danas stigla i veoma značajna donacija člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, prenosi BN.

- U želji da pomogne našim korisnicima donacija se sastoji od higijenskih potrepština koje koristimo za potrebe našeg javnog kupatila. A za potrebe javne kuhinje stigla je i veoma velika količina prehrambenih namirnica sačinjena od mesa, konzervi, ulja, mlijeka, riže, ulja i značajne količine povrća.

Zahvaljujemo se od srca na ovoj donaciji koja će potpomoći prilikom pravljenja nadolazećih svečanih ručkova. Miloradu Dodiku želimo mnogo zdravlja i svako dobro u budućnosti tim Mozaika prijateljstva - stoji u toj objavi.

Donirana hrana. Facebook

Nakon ovog uslijedila je druga objava na Facebooku Mozaika priljateljstva u kojoj se navodi da je danas stigla i donacija narodnog poslanika Narodne skupštine Republike Srpske Nebojše Vukanovića iz Trebinja.

- Njegovu nesebičnu donaciju prehrambenih proizvoda sačinjavaju: 100 l ulja, 60 kg tjestenine, 60 kg riže, 40 kg šećera te 40 kg soli.

Donirana hrana. Facebook

- Prijatelji Nebojše Vukanovića su iz Istočnog Sarajeva dovezli ovu donaciju u našu javnu kuhinju. Zahvaljujemo se od srca na tolikoj empatiji mnogim pređenim kilometrima kako bi ovo sve stiglo do nađih korisnika. Nebojši Vukanoviću kao i njegovim prijateljima želimo svako dobro i da ih sreća prati na svim životnim poljima u budućnosti - navedeno je na Facebook stranici "Mozaika prijateljstva".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.