SAOPĆENJE ZA JAVNOST

NB KS: Vakcinisanje po kancelarijama je sraman i bahat potez vlasti u KS

Iz dana u dan serviraju razočarenja građanima, poručio je Šarić

Šarić: NB KS strogo osuđuje potez ministara u Vladi KS. NEZAVISNI BLOK

E. Ć.

19.8.2021

Nezavisni blok Kantona Sarajevo izražava razočarenje i oštro osuđuje potez ministara u Vladi KS koji su se vakcinisali u svojim uredima i odvojeni od ostalih građana koje bi morali odgovorno predstavljati i sa njima dijeliti istu sudbinu.

- Ovi ljudi građanima iz dana u dan serviraju razočarenja, a ovakvo ponašanje i odsustvo odgovornosti i brutalna zloupotrijeba pozicija predstavlja ponižavanje svih građana ovog kantona ali i uloga koje su im u ime građana povjerene u Vladi KS.

Svjesni šta rade i posljedica koje slijede, pojedini ministri u Vladi Kantona Sarajevo kada su se vakcinisali po kancelarijama imali su na umu osudu javnosti pa su prekršili svoju praksu da sve što rade to slikaju i objave na društvenim mrežama, što je još jedan pokazatelj bezobzirnosti i dvoličnosti.

Da li je ovo još jedna potvrda kako njihov ukupan angažman predstavlja jednu veliku laž i manipulaciju a da je vakcinisanje po kancelarijama Vlade KS još jedna paradigma shvatanja obaveze, dužnosti i odgovornosti vladajuće strukture u KS svakako će pokazati građani na narednim izborima, izjavio je Jasmin Šarić, predsjednik NB Kantona Sarajevo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.