APLIKACIJA DOODLE

Google je BiH čestitao Dan državnosti

Najveći web pretraživač Google pripremio je poseban logo za Dan državnosti BiH. Google je čestitao Dan državnosti BiH sa posebnim "doodle" na svojoj početnoj stranici

E.Š.

Doodle aplikacije imaju za cilj privući pažnju dajući mjesto važnim danima i praznicima, kulturnim događajima i važnim ličnostima iz istorije za zemlje svijeta

Foto: PRINT SKRIN


Najveći web pretraživač Google pripremio je poseban logo za Dan državnosti BiH. Google je čestitao Dan državnosti BiH sa posebnim "doodle" na svojoj početnoj stranici.

Kada se klikne na doodle, korisnici se usmjeravaju na stranicu sa aktuelnim vijestima o BiH i najvećem državnom prazniku.

Doodle aplikacije imaju za cilj privući pažnju dajući mjesto važnim danima i praznicima, kulturnim događajima i važnim ličnostima iz istorije za zemlje svijeta.

Korisnici interneta mogu pristupiti detaljnim informacijama o tom danu, osobi ili predmetu klikom na posebno dizajnirani logo.Doodle aplikacije imaju za cilj privući pažnju dajući mjesto važnim danima i praznicima, kulturnim događajima i važnim ličnostima iz istorije za zemlje svijeta.

Više o temi Google

PRONAĐENE NEPRAVILNOSTI
Google izdao hitno upozorenje za sve korisnike Chroma
NA VRH

Podijeli članak na