U SKLOPU SFF-A

Otvoren prvi BH Telecom Showroom

Za nas Sarajevo Film Festival je festival koji je prepoznao trend kreiranja sadržaja za televizijske serije kroz razne programe gdje su se počeli razvijati programi za serije koji su danas realnost, rekao je Marjanović, direktor SFF-a

N.Ć. - D.R.

13.8.2022

Otvoren prvi BH Telecom Showroom - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+13

Drugi dan SFF-a počeo je okupljanjem mnogobrojnih posjetilaca ispred Narodnog pozorišta. Osjeti se sjajna atmosfera, a u sklopu Festivala danas je upriličeno i svečano otvaranje prvog BH Telecom Showrooma, u kojima će moći uživati svi korisnici BH Telecom usluga. Medijima su se, između ostalih, obratili direktor SFF-a Jovan Marjanović te generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman.

U svom obraćanju generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman kazao je da smatra da će korisnici usluga BH Telecoma biti zadovoljni predstavljenom ponudom usluga koje nudi ova kompanija.

- Naša vizija je bila da uokviru Sarajevo Film Festivala upriličimo otvorenje prvog BH Telecom Showrooma u zaista velikom kapacitetu za sve građane i korisnike naših usluga. Danas otvaramo prvu fazu, a ukupan premium Showroom kompanije BH Telecom je planiran na sedamsto kvadratnih metara. Vjerujem da će korisnici usluga imati priliku da u ovom prostoru u potpunosti dožive sve ono što kompanija BH Telecom nudi, da probaju i testiraju raznu opremu i uređaje naših usluga - rekao je Kahriman.

Potom se obratio i direktor Sarajevo Film Festivala, Jovan Marjanović.

- Za nas Sarajevo Film Festival je festival koji je prepoznao trend kreiranja sadržaja za televizijske serije kroz razne programe gdje su se počeli razvijati programi za serije koji su danas realnost. Nekada su prije sedam godina to bili scenariji ili TV serije, a danas su to ilustrovani i snimljeni projekti u kojima će se moći zaposliti stotine profesionalaca poput glumaca, glumica, režisera, scenarista, reditelja i slično. Zadovoljstvo je ovakve projekte prikazati na ovom festivalu, a činjenica je da će prva serija od najavljenih nekoliko ispred BH Telecoma, večeras imati svoju premijeru na Festivalu, što meni predstavlja veliko zadovoljstvo i sreću - poručio je Marjanović.


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.