"SVE UPROPASTE"

Stanivuković: SNSD je kao vegeta, u sve se miješaju

Upitao je SNSD zašto ne kažu da su imali punih 20 godina u Banjoj Luci da prema vaspitačima, radnicima djeluju amandmanski "do mile volje"

Draško Stanivuković. Siniša Pašalić / Ringier

H. J. I.

20.2.2023

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković obratio se danas na konferenciji za medije nakon Skupštine Grada, prozvavši većinski SNSD.

- Oni su kao vegeta, u sve se miješaju, ali na način da sve upropaste, da velike uspjehe pokušaju da umanje i da preuzmu zasluge koje apsolutno nigdje nemaju - rekao je Stanivuković.

Odakle im novac?

Ovo je izjavio nakon što je predsjednik Skupštine grada Banje Luke Ljubo Ninković na konferenciji za medije poručio kako je zahvaljujući amandmanima SNSD-a došlo do povećanja plate radnicima Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

- Kada kažu da su uložili svoj amandman, zašto ne kažu da je njihov amandman 750.000 KM, a da sve ovo što smo mi uradili košta više od 1,5 miliona KM? Dakle, neko je trebao da obezbijedi duplo više od onog što su oni uradili svoji čuvenim amandmanima. Oni skinu novac sa uređenja tvrđave Kastel, plaža, infrastrukturnih projekata i onda kažu dajte ovdje. Što ne kažu odakle taj novac, odakle su ga skinuli - poručio je Stanivuković.

"Neka blefiraju i neka lažu"

Upitao je SNSD zašto ne kažu da su imali punih 20 godina u Banjoj Luci da prema vaspitačima, radnicima djeluju amandmanski "do mile volje".

- Mi smo hrabrošču i odvažnošću rekli da je potrebno dodatno obezbijediti svake godine 1,5 miliona KM za ove namjene. Mi vjerujemo u našu sposobnost i u tome ćemo uspjeti, a oni neka blefiraju i neka lažu - dodao je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.