DOGODILO SE U BANJOJ LUCI

Ista osoba dva puta uhapšena

Priveden zbog nasilja u porodici, a sutradan zbog vožnje u pijanom stanju

Dva puta interevenirali zbog istog čovjeka. Ilustracija

Piše: Avaz.ba

6.7.2020

 Pripadnici Policijske uprave Banja Luka uhapsili A. B. iz Laktaša zbog počinjenog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, a dan nakon što je pušten na slobodu ponovo je  uhapšen jer je pijan upravljao automobilom. 

Vozač A .B. uhapšeno je u petak, 3. juna, u 12:15 sati u Banja Luci, te je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu u 21:10 sati, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave. 

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da je riječ o navedenom krivičnom djelu, te da izvještaj protiv A. B. bude dostavljen u redovnoj proceduri.

Iz banjalučke policije navode da je o ovom slučaju obaviješten i Centar za socijalni rad.


Oduzeli mu lovačku pušku. Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka su u subotu, 4. jula, u 00:05 sati u mjestu Jakupovci, opština Laktaši, uhapsili istu osobu zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, te mu izdali prekršajni nalog za počinjeni prekršaj.

U saopštenju je navedeno da je istog dana od A. B. lovačka puška "CZ", za koju nije posjedovao odobrenje.

O navedenom je obaviješten dežurni sudija Suda za prekršaje Banja Luka koji se izjasnio da protiv A. B. u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj o počinjenom prekršaju iz Zakona o oružju i municiji.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.