NAKON PRIVOĐENJA

Mićunović pušten da se brani sa slobode

Mićunović, Vujović i Srđa Mićunović saslušani su jučer u kotorskom Tužilaštvu, a nakon toga vraćeni u stanicu policije u Budvi

Mićunović pušten na slobodu. Agencije

A. Ka. / Antena M

8.1.2021

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su na slobodu. Tu odluku donijelo je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru. 

Mićunović, Vujović i Srđan Mićunović saslušani su jučer u kotorskom Tužilaštvu, a nakon toga vraćeni u stanicu policije u Budvi. Kotorska tužiteljka Jovanka Čizmović saslušavala ih je tri sata, tačnije od 15 do 18 sati, ali detalji nisu poznati jer branilac Mićunovića, advokat Dragoljub Đukanović, nije želio da daje izjave za medije.

Mićunović je priveden 6. januara, oko 14 sati na izlazu iz Budve. Kontrolom vozila policija je kod Mićunovića i njegovih prijatelja pronašla oružje zbog čega su uhapšeni.

Mediji su jučeR objavili da je branilac Mićunovića, advokat Danilo Mićović, rekao ranije agenciji Beta da je jedan od osumnjičenih priznao da je pronađeno oružje prilikom pretresa njegovo.

Mićović je rekao da je taj osumnjičeni prilikom davanja iskaza priznao da je oružje njegovo. Advokat je za Betu rekao i da dvojica privedenih zajedno s Mićunovićem nisu njegovo obezbjeđenje, već njegovi prijatelji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.