BIO NA MOTOCIKLU

Poznat identitet mladića (24) koji je poginuo u Banjoj Luci

Troje zbrinuto u Kliničkom centru

Detalj s mjesta nesrece. ATV

B. C.

14.10.2023

Mladen Malić (24) iz Banja Luke poginuo je u stravičnom sudaru motocikla i Škode Fabije u centru Banja Luke, dok su tri osobe povrijeđene i prevezene su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na dalje liječenje, potvrđeno je za ATV u Okružnom javnom tužilaštvu u Banja Luci.

Troje povrijeđeno

Dodaju da je u nesreći povrijeđen David Bojić (24), koji je također bio na motociklu, zatim vozač Škode Fabije Božana Damjanović (46) iz Banja Luke, te pješakinja Slavka P. (65) iz Mrkonjić Grada.

- Stradali Malić bio je na motociklu Yamaha koji se sudario sa Škodom Fabijom, kojim je upravljala Božana Damjanović (46). U nezgodi je, kao pješak, učestvovala i S.P. Oni, su zajedno sa Bojićem prevezeni u UKC Republike Srpske na dalje liječenje - navode u OJT Banjaluka.

U tužilaštvu nisu mogli da preciziraju ko je upravljao motociklom, stradali Malić ili povrijeđeni Bojić, i to će biti predmet dalje istrage.

Obavljen uviđaj

- Na licu mjesta izvršen je uviđaj i dežurni tužilac je naložio da se sprovedu sve istražne mjere i radnje, kao i potrebna vještačenja da kako bi se rasvijetlile sve okolnosti i utvrdio uzrok nesreće. 

Naložena je i obdukcija tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu sa sudsku medicinu RS - navode u Tužilaštvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.