U BRAKU SU OD 2014. GODINE

Radost u porodici hrvatskog premijera: Plenković i njegova supruga očekuju treće dijete

Plenković je jedini hrvatski premijer koji je dobio dijete u mandatu

Plenković u društvu supruge, dvoje djece i pape Franje. Index.hr

E. Ć.

1.2.2022

Premijer Hrvatske Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać Plenković očekuju treće dijete. Ana je u drugom tromjesečju trudnoće, a porodica Plenković sa radošću iščekuje prinovu.

Andrej i Ana su u braku od 2014. godine, a od ranije imaju sina Marija (7) i kćerku Milu (4). Inače, Plenković je jedini hrvatski premijer koji je dobio dijete u mandatu.

Plenković se rijetko pojavljuje u javnosti sa svojom suprugom. Jedna od rijetkih prilika kada se porodica Plenković mogla vidjeti na okupu bila je 2017. godine prilikom posjete papi Franji. 


Andrej Plenković sa suprugom Anom. Index.hr

Inače, o Plenkovićevoj supruzi se malo zna. Hrvatski mediji su ranije prenijeli da je o njoj poznato da je pravnica koja je rođena u Dubrovniku, a navodno je supruga Andreja upoznala dok je radila u saboru kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale.

- S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji.

Uz dječaka Marijaa (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece - stoji u saopćenju iz Plenkovićevog ureda.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.