NEŠTO DRUGAČIJE

Mladoženja do oltara stigao u kovčegu

Snimak je za kratko vrijeme pregledalo preko 8 miliona ljudi, a iako je mladoženja vjerovatno želio da ispadne domišljat i duhovit, dobio je samo negativne reakcije

Mladoženja u sanduku stigao do oltara. Screenshot

A. F.

20.11.2022

Na dan svog vjenčanja brojni parovi se trude da urade nešto drugačije, po čemu će njihov dan ostati u posebnom sjećanju. Iako se to uglavnom temelji na nekom romantičnom gestu, jedan mladoženja uradio je to na sasvim suprotan način – s elementima pogrebne ceremonije.

Mladoženja, za kojeg se vjeruje da je iz SAD-a, odlučio je na svoj veliki dan, došetati do oltara na sasvim drugačiji način, a to je podrazumijevalo da ga tamo, ni manje ni više, nego donesu u mrtvačkom sanduku.

Bizarni snimak vjenčane ceremonije s elementima pogreba, osvanuo je na TikToku, a prikazuje kako nekolicina ljudi, među kojima su i djeveruše te kumovi budućeg bračnog para, iznose crni sanduk iz vozila, a potom ga odnose pred oltar gdje su ga i položili.

- Sahrana? Ne, tako je moj prijatelj odlučio prošetati do oltara - natpis je na snimku.


@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace - Dorothy

Kraj videozapisa prikazuje kako mladoženja, u bijelom sakou i s crnom kravatom, otvara poklopac i izlazi iz kovčega, dok je uporedo sve snimao fotograf. Mlada i njena reakcija nisu prikazani, kao ni završetak ove bizarne ceremonije.

Snimak je za kratko vrijeme pregledalo preko 8 miliona ljudi, a iako je mladoženja vjerovatno želio da ispadne domišljat i duhovit, dobio je samo negativne reakcije.

Korisnici su pisali kako je čin mladoženje odraz nepoštovanja i drskosti prema njegovoj partnerki.

- Razveli bismo se i prije nego bi izgovorili da - napisala je jedna korisnica, dok su se i brojni drugi složili kako bi nakon ovakog nastupa “otkazali vjenčanje”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.